Σας καλούμε να συμμετέχετε, στην διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνουν η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Ελληνική Αστυνομία), η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης,  με θέμα:

 

“Κίνδυνοι και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”

 

 

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο εκτέλεσης αποφάσεων της φυσικής ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, υλοποιεί προγράμματα ενημερωτικών δράσεων, με στόχο την ενημέρωση μαθητών, γονέων και άλλων ενδιαφερόμενων ιδιωτικών και επαγγελματικών φορέων, για τα εγκλήματα που διαπράττονται στον κυβερνοχώρο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την μη ορθή χρήση του και συνακόλουθα την ανάδειξη και παρουσίαση των κανόνων ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου κατά την πλοήγησή τους σε αυτό.

 

 

 

 

Οι δράσεις αυτές έχουν τύχει ευρύτατης αποδοχής από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής:
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 & ώρες: 10:00-14:00

Εισηγητές:

Οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.

Τρόπος παρακολούθησης:
Δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning)

  • Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Κίνδυνοι και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (15-06-2021)

  • Όροι χρήσης

  • Συμφωνώ, στην παραχώρηση των παραπάνω προσωπικών μου στοιχείων, στην διαχείριση τους και στην διατήρησή τους σε βάση δεδομένων του δικτύου σας, με προσωπικά στοιχεία υποψηφίων, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 679/2016 της 27ης Απριλίου 2016, για τους κάτωθι σκοπούς:
  • Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
 

Επιβεβαίωση